Author Topic: Hur man väljer de bästa löparskorna för plattfot och knäsmärta från Nike Adidas  (Read 184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline linchan374

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
  • Referrals: 0
    • View Profile
Running är en av de bästa övningarna som kan hjälpa till att hålla våra kroppar passande och hälsosamma. Men om du har dåliga knän springar det svårt för dig att fortsätta springa eftersom du inte kan springa på rätt sätt när du är i smärta. Att förstå vetenskapen bakom knähålan som uppstår i löpare kan hjälpa dig att känna till lämpliga löparskor kan bidra till att minska obehag före och efter körning.
Hur man vet om du har platt fotDet allra första du bör göra innan du köper Nike Skor-skor för plana fötter, är att se till att dina fötter är plana genom att göra ett fotstrukturprov. Du kan berätta om du är plattfotad genom att titta på din stabilitet, vara benägen att skada eller kontrollera om dina Nike Skor-skor har på dig i vissa delar. För att utföra fotstrukturen måste du fukta fötterna med en betydande mängd vätska och helst vatten. Efter att ha fuktat fötterna kan du sedan träda på en substans som kan hålla dina fotavtryck. Om du ser att hela din sål gör ett märke på ämnet. Då borde du veta att du har en platt fot. Med den informationen kan du nu gå och köpa löparskor för plattfot. Det är viktigt att veta att att ha på Nike Skor-skor för fel typ av fot kan orsaka knäsmärta och påverka din körning. Alla har naturliga suspensioner i sina fötter för att absorbera inverkan av att slå på marken när du kör. Knäsmärta förekommer i löpare när fötterna överkompenserar för den påverkan som orsakar att quadriceps och hamstrings utvecklas felaktigt. I de flesta fall uppstår knäsmärta hos personer med plana fötter eller de med låg båge eftersom de är!Den här är enkel att förstå. Att ha platt betyder att du saknar båge i fotens botten. Bågen fungerar som en fjäder som driver dina fötter ute när du går. I bågens frånvaro rullar din fot inåt mot fotens människa sida. Detta kallas överpronation och orsakar knäsmärta i samband med plana fötter. När du letar efter skoomdömen och deras tekniska specifikation betyder varje indikation på "extra support" att du är i rätt riktning.
Denser materialVarje löpsko för plana fötter och knäsmärta bör ha tätare material på innersidan av Adidas Skor-sko. Eftersom överpronation kommer som ett resultat av att fötterna rullar inåt, kommer det att få ett tätare material som inte har någon form som resten av skosålen på insidan. När du handlar för löparskor är det här en fantastisk funktion att se upp för. Du kan enkelt berätta om Adidas Skor-löparskorna har denna funktion genom att bara titta på insidan. Tätare gummi kommer vanligen att ha olika färg från resten av sulan. Detta är en mycket viktig komponent för att hindra dina fötter från att rulla och förebygga knäsmärta före och efter körning.
Ge i hälenDetta är också en annan bra funktion som bästa Adidas Skor-löparskor för plana fötter och knäsmärta borde ha. Tanken är att ha lite utrymme på hälen för att få fötterna att rulla inåt som du är van vid att låta fötterna röra sig fritt när du kör. Detta bör åtföljas av tätare material i den inre delen för att få dina fötter att slutföra rollen korrekt centrerad på tårna.
Korrekt storlekDetta är en mycket viktig funktion. Att köra med en sko som inte passar dig ordentligt kan vara farlig. Du bör alltid se till att du får rätt storlek för dina löparskor för korrekt fotrörelse när du kör. Med en Puma Shoes-löpande sko som inte passar ordentligt kan du drabbas av knäsmärta som en följd av felaktig fotrörelse. Otillräckliga löparskor för platta ben kan orsaka instabilitet vid det platta området på din fot och på knäna. Detta tillstånd kan utlösa olycksfall på knäna när du kör och när din stabilitet påverkas kan du leda till okontrollerbara kroppsrörelser. Att välja en Puma Shoes-löpsko är dock inte så lätt som många tycker att det är och så du borde vara angelägen. Du kan köpa ett par och se hur det fungerar för dig. Om du känner att du behöver extra funktioner kan du uppgradera på ditt nästa par.

1,000 Leads Daily - 3 Day Risk Free Trial

Business Opportunity Leads!


 

Related Topics


P.S. Do you want to see how we made $14,178.00 Dollars Last Month?

Click Here For All The Info!

Free Advertising Forum Post Ads Online